Merimetsot

meripartiota Matinkylässä

Jäseneksi

Merimetsot on aktiivinen ja kasvava lippukunta, johon voivat liittyä kaikki yli 8-vuotiaat. Voit siis aloittaa partion vaikka aikuisenakin. Liittymiseen ei tarvita kokemusta retkeilystä tai purjehduksesta. Tärkeintä on innokkuus ja halu oppia uusia asioita yhdessä muiden ikäistensä kanssa.

Joka syksy lippukunnassamme aloittaa yksi tai useampi 8-vuotiaiden sudenpentulauma. Myös pitkin vuotta voi liittyä partioon, sillä lähes aina ryhmistä löytyy tilaa uusille innokkaille partiolaisille. Yli 15-vuotiaat toimivat johtajina ja ovat erittäin tervetulleita lippukuntaamme ilman aikaisempaakin partiokokemusta.

Miten voin liittyä?

Alle sudenpentuikäiset (ekaluokkalaiset ja sitä nuoremmat) voi liittää lippukuntamme jonoon alla olevalla lomakkeella. Otamme jonolistalla oleviin yhteyttä, kun ikää on 8 vuotta ja partioharrastus lippukunnassamme voi alkaa.

Kaikkien yli 8-vuotiaiden Merimetsoihin haluavien kannattaa ottaa yhteyttä jäsenrekisterinhoitajaan (yhteystiedot löytyvät Yhteystiedot-linkin alta)

Kannattaa myös lukea usein kysyttyjä kysymyksiä jonolistaan ja ryhmien tilanteisiin liittyen.

Jonoon ilmoittautuminen (ekaluokkalaiset ja sitä nuoremmat)

Jotta jonoilmot saataisiin käsiteltyä mahdollisimman nopeasti, olkaa hyvä ja kirjoittakaa jonoilmonne seuraavan esimerkki-ilmon mukaan alla olevaan lomakkeeseen: (järjestys, puhelinnumeron ja syntymäajan formaatti on tärkeä!)

Syntymäaika: 1.1.2010

(Lapsen) nimi: Sanni Sudari

Osoite: Partiopolku 1 02200 Espoo

Huoltajan puhelinnumero: 050-123 4567

Lisätietoja (ei ole pakollinen kohta)

 

Huoltajan nimi (pakollinen)

Huoltajan email (pakollinen)

Huoltajan ja lapsen yhteystiedot, lapsen syntymäaika sekä mahdolliset lisätiedot

Kuvavarmennus captcha
Kirjoita kuvassa näkyvä koodi allaolevaan tekstikenttään