Merimetsot

meripartiota Matinkylässä

Jäseneksi

Merimetsot on aktiivinen ja kasvava lippukunta, johon voivat liittyä kaikki yli 8-vuotiaat. Voit siis aloittaa partion vaikka aikuisenakin. Liittymiseen ei tarvita kokemusta retkeilystä tai purjehduksesta. Tärkeintä on innokkuus ja halu oppia uusia asioita yhdessä muiden ikäistensä kanssa.

Joka syksy lippukunnassamme aloittaa yksi tai useampi 8-vuotiaiden sudenpentulauma. Myös pitkin vuotta voi liittyä partioon, sillä lähes aina ryhmistä löytyy tilaa uusille innokkaille partiolaisille. Yli 15-vuotiaat toimivat johtajina ja ovat erittäin tervetulleita lippukuntaamme ilman aikaisempaakin partiokokemusta.

Miten voin liittyä?

Alle 15-vuotiaat voivat ilmoittautua lippukuntamme jonoon osoitteessa tästä Jonolistalla oleviin otetaan yhteyttä heti paikan vapauduttua. Aikasintaan partion voi kuitenkin aloittaa kahdeksan vuoden iässä. Mikäli teillä on kysyttävää tai tarvitsette apua ilmoittautumisessa,voitte olla yhteydessä lippukuntamme jäsenrekisterinhoitajaan,jonka ajantasaiset yhteystiedot löytyvät yhteystiedot-välilehdeltä.

15 vuotta täyttäneiden partioon liittymisestä kiinnostuneet voivat olla suoraan yhteydessä lippukunnajohtajaan
(lpkj@merimetsot.net).

Huomiothan,että alaikärajaa ei ole. Halutessasi voit huollettavasti ilmoittaa jonoon vaikka heti ristiäisten jälkeen.

Kannattaa myös lukea usein kysyttyjä kysymyksiä jonolistaan ja ryhmien tilanteisiin liittyen.