Merimetsot

meripartiota Matinkylässä

Partiolaisten joulukalenterit!

Adventtikalenterimyynti starttaa pian!

Merimetsot osallistuvat myös tänä vuonna partiolaisten merkittävimpään varainhankintakampanjaan eli partiolaisten adventtikalenterien myyntiin. Tavoitteenamme on myydä huikeat 2200 adventtikalenteria! Tavoitteen toteuttamiseen tarvitsemme ihan jokaisen pienen partiolaisen apua sekä kotiväen tukea. Lippukunta saa jokaisesta myydystä kalenterista 2,90 € ja myös loput seitsemän euron myyntihinnasta menee partiotoiminnan tukemiseen. Lippukunnassamme kalenterimyynneillä hankitut varat käytetään ryhmien ja lippukunnan retki- ja leiritoimintaan ja osallistumismaksujen kohtuullisena pitämiseen, sekä veneidemme kunnossapitoon. Kalenterimyynnistä on lähetetty lisätietoa vanhemmat-listalle sähköpostilla.

Kalentereita voi 15.10. alkaen ostaa myös suoraan täältä. Muista tällöin valita lippukunnaksi Merimetsot! Kalentereita myyville partiolaisille lisätietoa löytyy täältä: lisätietoa

Jos kalenterikampanjasta herää kysyttävää, ota yhteyttä joulukalenteri@merimetsot.net

Jätä kommentti

Sinun tulee olla kirjautunut kommentoidaksesi.