Merimetsot

meripartiota Matinkylässä

Kliffa 2018

Ulkona paukkuu pakkanen ja lumi on maassa. Mikä onkaan parempa kun suunnitella kesälomaa kuuma kaakao kädessä ja villasukat jalassa.

Lippukuntamme osallistuu Pääkaupunkiseudun Partiolaisten yhteiselle Kliffa-leirille ensi kesänä 23.-30.7.2018. Leiri järjestetään Evon retkeilyalueella Hämeenlinnassa ja sinne odotetaan arviolta 5000 osallistujaa, joista osa tulee ulkomailta.

Sudenpennuille leiri on lyhyempi, joka on kolme yötä 23.-26.7. Myös muut halukkaat voivat osallistua vain lyhyemmän leirin ajaksi. Osallistujien ilmoittautuminen tapahtuu 15.1.-5.3. jäsenrekisteri Kuksassa (huoltaja ilmoittaa alle 18-vuotiaan).Lue lisää ilmoittautumisesta: http://www.kliffa2018.fi/ilmoittautuminen/
Leirin hinta on pitkän leirin valitseville 210 euroa ja lyhyemmän ajan leireileville 130 euroa. Hinta sisältää leiriohjelman lisäksi täyden ylläpidon kuljetuksineen. Leirimaksuun on mahdollista hakea stipendiä ilmoittautumisen yhteydessä.

Lisätietoa leiristä saat sekä leirin nettisivuilta: Kliffa 2018 ,leirilippukunnanjohtajalta Oonalta (oona.hannula@merimetsot.net) tai omalta johtajalta.

Nähdäänhän Kliffalla?

Jätä kommentti

Sinun tulee olla kirjautunut kommentoidaksesi.