Merimetsot

meripartiota Matinkylässä

Tietopaketti jonoilmoista ja ryhmien tilanteista

Merimetsoihin tulee paljon yhteydenottoja liittyen uusien ja vanhojen ryhmien tilanteisiin. Tässä koottuna muutamia yleisempiä kysymyksiä ja vastauksia niihin.

Minkä ikäisenä voin ilmoittaa lapseni jonoon?

-Alaikärajaa ei ole, halutessasi voit ilmoittaa lapsesi jonoon vaikka heti ristiäisten jälkeen. Jonottajat listataan ilmoittautumisjärjestykseen.

Ilmoitin lapseni jonoon. Milloin minuun otetaan yhteyttä ryhmän perustamisesta?

-Merimetsoissa uudet sudenpennut aloittavat kahdeksanvuotiaina, toisen luokan alkaessa. Tulevat ryhmänjohtajat ottavat yhteyttä viimeistään saman vuoden elokuussa. Jos et kuitenkaan ole saanut viestiä siihen mennessä, voi olla ettei kaikkia jonolistalaisia saatu mahtumaan ryhmään. Viime vuosina listalla on ollut enemmän lapsia kuin ryhmissä on ollut tilaa jo ennen ryhmän perustamista, joten kannattaa täyttää lomake mahdollisimman ajoissa.

Lapseni ei mahtunut uuteen ryhmään, mitä se käytännössä tarkoittaa?

-Lapsenne on yhä jonossa kyseiseen ryhmään, ja kun ryhmästä vapautuu paikkoja ajan myötä, otetaan teihin yhteyttä. Useimmiten uusia lapsia otetaan kesä- ja joululomien jälkeen, sillä silloin myös lopettaa enemmän lapsia.

Onko ryhmässä x tilaa/jonoa?

-Ajantasaisen tiedon ryhmien jonotilanteesta saat jäsenrekisterinhoitajalta.

Lapseni luokkalainen haluaisi myös aloittaa. Pääsevätkö he samaan ryhmään?

-Merimetsoissa on yksi ryhmä/ikäryhmä/sukupuoli (Esim. vain yksi ryhmä 2006 syntyneitä tyttöjä). Eli jos lapsesi kaveri on saman ikäinen, he kyllä pääsevät samaan ryhmään.

Täytin jonolistalomakkeen ja lähetin sen, mutten saanut mitään vahvistusta sähköpostiini. Menikö lomake perille asti?

-Suurella varmuudella meni. Lomakkeen lähetyksestä ei tule sähköpostiin erillistä kuittausta.

Jätä kommentti

Sinun tulee olla kirjautunut kommentoidaksesi.