Merimetsot

meripartiota Matinkylässä

Olethan jo ilmoittautunut Väiskille, kesän siisteimmälle leirille?

Tänä kesänä Merimetsot lähtee Espoon Partiotuen järjestämälle kesäleirille Väiskille. Leiri pidetään Tammisaaren Skutvikenissä jossa pidettiin myös Lepuuttaja 2011.  Väiski ’14 on järjestyksessään yhdestoista, ja edellinen Väiski pidettiin vuonna 2009 . Väiskille tulevat partiolaiset ympäri Espoota, ja leirin osallistujamääräksi odotetaan 2000 partiolaista. Luvassa on siis varmasti uusia kavereita! Voit myös ottaa kaverisi mukaan, vaikka hän ei olisi vielä partiossa, sillä tälle Väiskille pääsevät myös muut kuin partiolaiset!

Leirin päiväohjelmaan kuuluvat ohjelmalaaksot, joissa leiriläiset pääsevät ikäkausittain oppimaan uusia taitoja ja kokemaan muuta hauskaa. Väiskin ohjelmalaaksoissa jokaisella leiriläisellä on mahdollisuus löytää oma supervoimansa ja pitää hauskaa yhdessä leirikavereiden kanssa. Lähde siis mukaan kesän aurinkoisimmalle, hauskimmalle, energisimmälle ja mahtavimmalle leirille – Väiskille!

Muista palauttaa ilmoittautumislappusi johtajallesi viimeistään 21.3!

Lisätietoja leiristä omalta johtajaltasi ja osoitteesta väiski.fi

Tag: , ,

Jätä kommentti

Sinun tulee olla kirjautunut kommentoidaksesi.