Merimetsot

meripartiota Matinkylässä

Kesäleiri 2013 ja nimikilpailu!

Aikaisemmista Satahanka-suunnitelmista huolimatta johtajisto on tehnyt päätöksen että Merimetsot lähtevätkin omalle leirille kesällä 2013! Ihan yksin leiriä ei kuitenkaan tarvitse pystyttää, sillä mukaamme lähtevät tutut savukaverit Sarasteelta, Helsingin Erämajavat.

Leiriaika on 22.-28.7.2013 (sudenpennuille 22.-25.7) ja leirimme järjestetään Porvoon Köttbodassa, Napa ´10:ltä tutuissa maisemissa. Leirinjohtajana toimii Satu ”Sussu” Wessman (sussu@merimetsot.net) ja juuri tällä hetkellä johtajisto pähkäilee kovaa vauhtia mitä kaikkea leirillä tuleekaan tapahtumaan!

Nimikilpailu

Saitko juuri sinä idean tulevan leirimme nimestä? Keksi ehdotus (tai montakin) ja lähetä se sähköpostilla leirinjohtaja Sussulle 9.1 mennessä! Johtajisto valitsee ehdotuksista sopivimman ja ehdotuksen lähettäjä palkitaan leirillä! Voit myös kerätä kokoon muutaman kaverin ja pohtia yhdessä, muistakaa silloin laittaa sähköpostiin kaikkien nimet.

Jätä kommentti

Sinun tulee olla kirjautunut kommentoidaksesi.