Merimetsot

meripartiota Matinkylässä

Adventtikalenterit ovat myynnissä!

Kop kop! Haluaisitteko ostaa partiolaisten adventtikalenterin? Tuttu kysymys kuuluu pian monilla ovilla, sillä perinteisten partiokalentereiden myynti on jälleen käynnistynyt. Isot ja pienet merimetsot kauppaavat kalentereita lokakuun puolivälistä joulukuun alkuun. Yhden kalenterin hinta on 6 euroa ja sen mukana tulee hauskoja pakettikortteja. Kalenterimyynnin tuotoilla järjestetään muun muassa purjehduksia, retkiä, leirejä ja muita kivoja tapahtumia. Partiolaisten adventtikalenteri juhlii tänä vuonna 65-vuotissyntymäpäiviään. Siksi osana kalenterikampanjaa arvotaan sylikaupalla suklaata! Lue lisää kalenterista ja osallistu arvontaa osoitteessa www.adventtikalenteri.fi.
Kalentereita voit ostaa ahkerilta merimetsojen kalenterimyyjiltä tai tiedustella anna.koroma-mikkola@saunalahti.fi tai p. 050 389 3699

Jätä kommentti

Sinun tulee olla kirjautunut kommentoidaksesi.