Merimetsot

meripartiota Matinkylässä

Memen Kartalla Samoilua – kurssi 3.3.2012

Haluatko VOKille, mutta eksymä ja eranto ovat hukassa? Tekeekö mielesi Sinensiksen miehistöön? Pitäisikö sinun opettaa ryhmällesi purjehduksen alkeita? Oletko lähdössä Korvikselle etkä tiedä, mistä karttoja saa? Tiedätkö mitä eroa on veneen kompassilla ja suunnistuskompassilla? Älä enää mieti yksiksesi, sillä KaSa – kurssi vastaa kysymyksiisi!

Kartalla Samoilua on kurssi kartoista sekä navigoinnin ja suunnistuksen perusteista tarpoaikäisille ja sitä vanhemmille memeläisille. Syömme lounaan kololla ja käymme välillä ulkona tekemässä harjoituksia. Tämän kurssin jälkeen voit rennosti eksyä!

Aika: 3.3.2012 klo 10 – 16

Paikka: Memen kolo

Kurssille mahtuu 10 memeläistä. Kurssi on maksuton. Lisätietoja omalta johtajaltasi.

Jätä kommentti

Sinun tulee olla kirjautunut kommentoidaksesi.