Merimetsot

meripartiota Matinkylässä

Merimetsojen Puurojuhla 14.12.2011

Merimetsojen perinteinen Puurojuhla järjestetään tänä vuonna Matinkappelilla keskiviikkona 14.12.2011. Juhlaan ovat tervetulleita kaikki merimetsojen äidit, iskät, sisarukset, mummot, papat, kummit ja kaimat viettämään jouluista iltaa maukkaan riisipuuron ja partiomaisen ohjelman merkeissä.

Puurojuhlan yhteydessä järjestetään arpajaiset ja partiotavaroiden vaihtotori. Arpajaisten ja koko puurojuhlan tuotto tulee Merimetsojen toiminnan hyväksi. Partiotavaroiden vaihtotorille voit tuoda hyväkuntoisia käyttämättömäksi jääneitä retkeily- ja partiokamppeita kiertoon. Vaihtotorin ideana on, että jokaista tuotua tavaraa kohden saa ottaa mukanaan yhden ilmaiseksi, mutta tavaroita on myös mahdollista saada mukaansa pientä lahjoitusta vastaan.

Puurojuhlaan ilmoittaudutaan omalle johtajalle 4.12.2011 mennessä ja osallistumismaksu maksetaan paikan päällä.

Jätä kommentti

Sinun tulee olla kirjautunut kommentoidaksesi.