Merimetsot

meripartiota Matinkylässä

Terveisiä Väiskiltä!

vaiski09

(c) Ept - Väiski

Kesän kovin partioleiri Väiski on parhaillaan käynnissä! Merimetsot ovat jälleen vahvasti edustettuina ja luottotoimittajamme Lotta lähetti leiriltä viimeisimmät uutiset!

Perheleiris on himmee memekommuuni ku Nansu & Henkka, Heini ja Nora perheineen siel elelee! Johtajakahvilas on kans vahva meme-edustus ja me ollaa markkinoitu itteemme ahkerasti – all publicity is good publicity! ja bileet on ollu vertaansa vailla.
Ku Sinensis tuli tänne ma-iltana, käytii henkun kaa ”pelastamas” ne kipin jollal: hypättii jossai pyyhkeis saunanraikkaina kippoon nii et se hörppäs vettä puolilleen. Pidettiin asiaankuuluvasti kovasti ääntä ja sillee. Tääl oli iha hyvät säät eiliseen saakka, yöl alko joku kipee monsuuni mut jee se laantu jo.
Savussaki kaikki varmaan oikein mukavasti, kai meit on tääl joku seiskyt yhteensä. ja tänää saadaan vierailijoiks carina heli ja aga! Perjantai 31.7 Lotta

Lisää leirikuvia Espoon partiotuen väiskigalleriassa.


Jätä kommentti

Sinun tulee olla kirjautunut kommentoidaksesi.