Merimetsot

meripartiota Matinkylässä

Merimetsoja palkittiin ansiomitalein

Huhtikuun johtajaneuvosto eli Jn polkaistiin käyntiin iloisissa merkeissä, kun lippukuntamme jäsenille jaettiin ansiomerkkejä osoituksena ansioituneesta toiminnasta. Lippukunnanjohtaja Petteri ”Petsku” Hyväriselle myönnettiin I-luokan Mannerheim solki. Solki myönnetään partiolaiselle, joka on sisäistänyt partioaatteen niin partio- kuin muussakin toiminnassaan. Itse mitali luovutetaan Kohtaaminen-tapahtumassa.

Anna ”Nansu” Koroma-Mikkola ja Henrik ”Henkka” Mikkola saivat Suomen Partiolaisten pronssiset ansiomitalit aktiivisesta ja pitkäjänteisestä toiminnasta Merimetsojen veneprojektin eteen.

Lue lisää PartioWikistä:
Mannerheim-solki
Pronssinen ansiomitali

Jätä kommentti

Sinun tulee olla kirjautunut kommentoidaksesi.